Istället för städning




Idag var det dags för städning. Men lusten fanns helt enkelt inte där idag. Konstigt!!
Istället blev det lite muffinsbak och en tur till Hindersmässan (vintermarknad i Örebro) med inköp av karameller från Mariannelunds karamellkokeri, härligt!

Får se om lusten infinner sig i morgon, den skulle behöva det om man tittar runt omkring sig!!




Härliga muffins!!


Goda karameller i Marimekkoskål





Nu börjar husvisningen!!

För snart 3 år sedan kom vårat hus (tänkte lägga in lite bilder på det senare) levererat och då fanns det inte några tapeter, kök, badrum, övervåning, inte ens rinnande vatten!

 

Vi (mannen med viss hjälp av hans snälle far och svärfar) hade visserligen en hel månad på oss att fixa allt detta innan flyttlasset kom. Men då fick vi ju det som vi ville ha det direkt från början.

Det finns fortfarande kvar saker att göra men nu börjar nu husvisningen.


Välkomna!!


Väggord som jag köpt på My first room Lite pyssligt att få fast men passar väldigt bra där den sitter.


 

Trappan beställde vi omålad och har själva målat den vit. Tapeten kommer från Åhlens.


 



Brandspruta från mio.

 


Fyndat på Village

I lördags fick mannen och jag en timme för oss själva på stan, vilken lyx!!

När jag firade min 40-årsdag fick jag ett presentkort  av goda vänner på Village och hade nu detta med mig i väskan då jag kände att jag behövde uppmuntra mannen och mig, efter fredagens tråkigheter, med något nytt till hemmet. Till min lycka hittade mannen ett rea bord (älskar sådana!!)

Bilderna blev lite stela och tråkiga men här kan du se vad vi fick ihop för 160:-!!
 




I vaserna  (mittenbilden) tror jag det kan bli fint med lite gula tulpaner när jag snart tar fram vårt "gula-svarta hem". Mer bildbevis kommer senare.

Nu skulle jag behöva beställa lite mer smyckesdelar då beställningar ramlar in hela tiden (jättekul!!!) + att jag har lite nya idéer som jag vill verkställa. Börjar redan klia i fingrarna!!

Men det är en dag i morgon också och lite måste man väl spara!

På återskrivläsande

Bloggolina

Lite tråkigheter

I fredags fick mannen det tråkiga beskedet att han blir uppsagd från sitt vikariat 3 mån tidigare än beräknat. Så nu blir han arbetslös för första gången i sitt liv.
Vi håller alla tummar vi har för att han skall hitta något nytt arbete, men det är ju fler som slåss om dessa idag!
 
Har du några tips så hör gärna av dig!!!!

När han kom hem i fredags hade han med sig en underbar lite bok  med härliga figurer och finurliga texter skriven av Lisa Tofft och här kommer ett litet smakprov (lite suddiga bilder).




Efter att ha bläddrat  i boken kändes livet lite lättare!!

/Bloggolina

Tävling på Fyra årstider



Här får du ett tips om en tävling på Fyra årstider.
Länken hittar du i listan.
Lycka till!!

Att ha och inte ha facebook!!

Blev inbjuden att träffa en vän på hennes facebooksida och gick med och lika snabbt gick jag ur!
Det  var inget för mig kände jag efter bara en liten stund. Klockan var runt 22-tiden som jag loggade in mig och började "jaga" vänner och det bara rasslade till!!! Är alla ute på facebook? Vet med säkerhet att jag inte alls kommer att vara så flitig med detta och då kände jag att jag inte skulle ta upp den platsen.
Vill jag mina vänner något så ringer jag eller mailar och vill de mig något så vet jag att de gör det samma till mig. Kan hända att jag är lite gameldags av mig.
Nu är det dags att släcka lampan för ikväll och säga god natt och hejdå till Facebook!!

/Bloggolina

Rea på Designonline



Fick ett mail om att det var rea på Designonline och då hittade jag denna väggdekoration, dock inte på rean, som vanligt när man hittar något man vill ha!!
Tror att den skulle passa bra hemma hos oss, vad tror ni?

/Bloggolina

Gardintips

Här kommer lite bilder på våra nya gardiner. Vi tycker att vi har lite insyn från gatan och in i vardagsrummet och då hittade vi dessa plisségardiner på moogio här i Örebro och vi blev så nöjda!!

Man kan ha dem både uppifrån och ner och nerifrån och upp och mittemellan om man så vill. Hoppas ni förstår vad jag menar. Se nedan. 



Dessa bilder kan ni även se på  mininredning .

På återskrivläsande

Bloggolina

I brasans sken

Helgen försvann i en faslig fart. På fredag kvällen blev jag sittande framför brasan innan det var dags att gå upp och titta på Lets Dance.


 

Gillar verkligen våran kamin. Den installerades förra våren och det blev verkligen ett lyft för vårat hus. Det är en Handöl 32 med spegelglas (då slipper man se askan när den inte brinner).

Mannen kom hem från mässan och hade med sig lite presenter till oss 3 som varit hemma.

I lördags var vi på julgransplundring hos en familj. Mannen läste sin mail kl 16.00 och såg då att vi var bortbjudna till dem kl 18.00. Vi ringde sent om sider och hörde om vi fick komma och det gick bra.
Tack  snälla ni för en trevlig kväll!!

I söndags kom mamma och pappa och då blev det en tur till Marieberg med mamma och sedan såg vi på Mamma Mia (DVD) och den var lika bra den här gången.

På återskrivl

Visst blev det snyggt!!

Nu hittade jag en stilmall som jag gillade + att jag äntligen lagt in ett foto. Hoppas ni gillar det för det gör jag!

På återskrivläsande

Bloggolina

Sugen på SPA

Pratade med en jobbarkompis igår om mina/våra SPA-resor till Tallin och idag när jag kom hem så låg det en broschyr från www.vegaresor.se och väntade.

Hittade ett nytt hotell i Tallin, Swissotel som såg mer än ok ut, eller hur?
Skall tala med mina SPA-väninnor om det snart är dags att ta en träff och bestämma datum för vårens resa.


.


Fick även senaste Sköna hem och mer smyckesdelar med posten.

Idag kommer maken hem från Mässan och det känns underbart skönt att ha lite vuxet sällskap igen.
Vi har inte mycket planerat i helgen och det känns skönt. Mamma och pappa kommer hit på söndag då pappa skall gå på Hjalmar

Ikeas nyheter





Jag har kommit på att jag är svag för lampor!Tycker om lite roliga och spännande ljuspunkter.

Idag hittade den här underbara lampan som kommer att finnas på Ikea varuhus i april för endast 799:-.
Den heter Maskros och visst ser det lite frestande ut att blåsa till!

En sådan vill jag ha!!

Tokbryt

Idag fick sonen ett bryt när vi skulle hem från dagis. Han fick inte ta med sig en pinne hem. Han är lika envis som jag och jag gav mig inte!! Kvar på dagis ligger pinnen för ev upptagande i morgon bitti.
Tänk att en pinne kan betyda så mycket!!
Idag har jag gjort klar smyckesbeställningarna som skall levereras den här veckan + att jag har fått in nya beställningar till nästa vecka. Bilderna kommer senare under kvällen. Jag måste först få barnen i säng och sedan ta fram kameran och fota.



Och i kväll börjar "Arga Snickaren"på Kanal 5 kl 20.00. Det skall jag kolla in. Tror ju inte att han slår mina favoriter i Roomservice, men man vet aldrig!
 På tal om nya program så tilltade jag på Såld på Hus på 4+ igår och det var ingen höjdare.

På återskrivläsande lite senare under kvällen.

/Bloggolina

Vårnyheterna har kommit hos Cult

Nu är jag gräsänka ända tills fredag kväll. Mannen är på mässa. Själv önskade jag att jag hade varit på Formexmässan som startar i veckan. Har biljetterna i köket men har ingen möjlighet att åka. Vill du ha dem så hör av dig!!

Idag har dottern börjat simträna igen med handikappsektionen för ÖSA efter ett ganska långt uppehåll pga Teneriffaresa och sjukdom. Hon älskar verkligen detta. Idag gjorde hon ett stort framsteg att hoppa i på det djupa!!
Det blev en tur till Mc Donalds på vägen hem, ops! 

Hittade denna blogg  http://cultdesign.blogg.se/index.html  och jag gillar verkligen deras grejer!! Det är ett måste att kolla i deras nya vår & sommarkatalog!


Nu börjar dom!

Den här veckan börjar ju alla inredningsprogram på TV igen. Härligt!! Jag erkänner att  jag är en slav under dessa.
Just nu händer det inte så mycket på den fronten här hemma förutom lite nya tulpaner på bordet och det piggar ju alltid
upp en smula.


Jo, ett litet projekt har jag på G och det är att det skall upp ett nytt tyg på en ram.

Jag har här en före-bild och inom kort, eller när mannen i huset har kapat till rätt längder till ramen och fått i hop dem, så hoppas jag att den är på plats.

FÖRE:


Har även fått in mer beställningar på smycken så nu skall jag tillverka dessa för leverans i slutet på veckan.

Fick ett tips på blogg som även hon har ett stort intresse för inredning, kika gärna där!!

http://livetsommest.blogspot.com/

I love you!!

Här kommer den utlovade informationen och mina presenter:

Det första är en underbar liten bok som mannen köpt och kom hem med. Den heter "I love you" och innehåller små kärleks ord och härliga bilder. Utgiven på Gullers Förlag.
Detta är ett extremt bra tips på en Alla Hjärtans dagspresent.



Den andra presenten var en DVD med "David Foster and friends - You´re the inspiration". Helt otroligt härlig att se och lyssna på, om man gillar musiken som han har gjort.

Köp den!!



Helgen har för övrigt flutit på i en väldig fart. Lördagkvällen tillbringades i goda vänners lag med hämtmat. Gillar det!!!

Nu skall vi försöka få något i magen och barnen snar i säng och även mig själv.

På återskrivläsande

Bloggolina

Äntligen fredag!!

Det känns ju lite konstigt att längta efter fredagen när det varit en sådan kort vecka, men det är ändå något speciellt med fredagkväll. Man har precis avslutat veckan och det är hela 2 lediga dagar framför en. Jag tycker att det är den skönaste stunden på veckan.
Har precis sett Let´s dance och blev imponerad av "Kisa-Magnus" (tänk det sagt på östgötsdialekt "Tjise-Magnous") som vi kallar honom här i familjen då jag själv är uppvuxen 1,8 mil från Kisa och gått sina sista 3 grundskoleår i den lilla hålan!!
Jag håller tummarna för honom.

Idag hade jag med mina egentillverkande smycken till jobbet idag för en liten marknadsundersökning och det blev, enl mig själv, ett "över förväntan" resultat. Kul!! Så nu skall jag beställa ännu mer smyckesdelar så jag kan tillverka "De Mina-smycken" för leverans nästa vecka.
Nu har mannen även fixat så att det går att maila in beställningar på:

[email protected].

Fick även 2 andra trevliga presenter idag men dessa skriver jag mer om i morgon.

Há en fortsatt trevlig kväll, för det skall jag och på återskrivläsande!

Bloggolina



 


Dagens fynd!

Oj, vad klockan är mycket.!!Jag som tyckte jag gick och la mig i tid!! Men så har jag ju hunnit med en hel del.

Hann en sväng till Lager 157 och fyndade. Hittade en trikåklänning för 80:- och en Bondelid kofta för 50:-. Kände min riktigt nöjd med mina inköp och ännu nöjdare blev jag när jag hämtade in posten och såg att mina nya smyckesdelar kommit.

Efter en match i Eye Toy med barnen började jag producer lite nya modeller innan det var dags att åka och hämta mannen som jag mer än gärna gjorde för då kunde jag inhandla nya bokstavsstansar och dessa fungerar bättre än mina gamla.
Så efter att jag stekt pannkakor (och vänt dem i luften, till stort förtret för mannen som aldrig ens får till en hel pannkaka) och ätit dessa men för få enligt sonen, kunde jag fortsätta med min produktion. Det är så kul!!!

Har nu bestämt mig för lite priser som jag skall ta för mina halsband och dessa finner du under "Smycken". Inom kort kommer man kunna göra beställning på [email protected]. Välkommen med din beställning!!

Nu skall jag ta och sluta min ögon med ett leende på läpparna efter att nyss ha sett ICA:s senaste reklam!!

På åter skrivläsande!

Bloggolina

Sista dagen på jullovet

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och detta var barnens sista dag på jullovet. I år fick de ett riktigt långt lov då mannen kunde vara ledig. Själv har jag jobbat och det började med datastopp fram till 10.30 och sedan slutade det med ett personalmöte.
Väl hemma så var det lugnt. Letade upp svt.se och kollade på "Stjärnorna på slottet" och fastnade i det.
Åt pizza i ljuset av mina egengjorda ljussäckar.

Sedan gjorde jag en ny smyckesmaterialbeställning så nu väntar jag med spänning på lite roliga delar att knåpa ihop lite nya halsband av. Kommer att lägga ut dessa här på sidan när de är klara.


Söndag, nej tisdag är det....

Nu är min första dag som bloggare till ända.
Nu blir det skönt att vardagen kommer. Jag blir lite snurrig på alla dessa helgdagar. Jobbade första dagen efter helgerna i fredags och då var det både måndag och fredag för mig. Jobbade i måndags och då var det det samma. Men i morgon är det i alla fall en vanlig onsdag, eller är det måndag!?

Mannen och barnen var på bio idag och såg Madagaskar 2 och då hann jag plocka bort lite julsaker, färga håret (hade tänkt att jag skulle gjort det till jul!!)


Nu är det dags!!

Jag brukar inte ha några nyårslöften men i år lovade jag mig själv att jag skulle börja blogga och nu har jag börjat!!!!!!!!
Det känns en aning konstigt men samtidigt spännande och roligt.
Här kommer jag att skriva om min vardag för så mycket fester blir det tyvärr inte.
Jag hoppas att du skall kunna ha lika mycket glädje som jag av den här sidan.

Kommentera gärna!!

På återskrivläsande!
Bloggolina

RSS 2.0