God Jul

Nu vill jag önska er alla en härlig JUL och NYÅRS-helg och njut och ha det riktigt skönt för det ska jag ha och på återskrivande!!

/Bloggolina(foto:privat)(foto:privat)

/Bloggolina


Kallt och varmt

Nu har det gått 2 v sedan vi kom hem från 25 grader varmt och sol, härliga dagar och visst längtar jag tillbaka. Får se om vi åker igen nästa år. Nu har det blivit ordentlig kallt här och om inte lika kallt som vi hade varmt så har det nästan varit där. Brrrr!

Här kommer lite bilder.Utsikt från hotellet (foto:privat)Mina små gryn i solen. (foto: privat)"Utsikten" från vårat hotellrum. (foto:privat)(foto: privat)

/Bloggolina


Här är jag!!

Jag har inte försvunnit härifrån om det är någon som undrar. Men så här i juletid så är det ju en del att göra som ni säkert vet. Jag är i full gång med min smyckes tillverkning så här till jul och det är ju jättekul + att jag och min familj kom hem från en vecka med sol och bad på Teneriffa, riktigt skönt. Mer bilder från denna resa kommer vad det lider. Nu skall jag fortsätta med mitt hamrande och knåpandes ihop lite mer smycken. Há det så gott tills vi ses igen! /Bloggolina

Adventstid kom...Nu är den här och det är ju otroligt mysigt! Pepparkakor, glögg, levande ljus och goda vänner det är adventstid för mig och jag hoppas för många av er där ute!
 


Min orchidée är snart i blom och bredvid står adventsstjärna från Ventua Design.Oops en till Ventura Design-stjärna, ja, jag gillar dem!!1:a ljuset tänt!

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig advent och på återseende!
 
/Bloggolina


RSS 2.0