Härliga brudbuketter

Som tack från en av sommarens brudar fick jag en härlig engelsk bok med underbara buketter, bordsdekorationer, brudnäbbsbuketter och vackra förslag på hårdekorationer.

Här nedan kommer några bilder från den boken:
/Bloggolina


Jag klarade det!!

I fredags åkte jag och hämtade mannen som fått lyxa till det och varit i Skottland på golfresa. På vägen hem åkte vi förbi Vingåker och som många av er vet ligger där ett outlet med namnet Iittala. En av mina favoriter!!

Övertalade mannen, vilket i detta fall inte var så svårt då han säkert kände lite skuld över att lämnat sin fru hemma med 2 barn en hel vecka. Klev in i butiken och riktigt letade efter något fynd. Men nej, jag hittade inget!! inte ens någon julklapp!!

Jag måste erkänna att det satt en liten filur på axeln och viskade i mitt öra:

KOM I HÅG KÖPSTOPPET!!
och jag klarade av det!!
/Bloggolina

Köpstopp!!

Den här ljusstaken hittade jag på bluebox. Har beställt härifrån tidigare och har varit nöjd med både leverans och produkter.

Nu är de så att vi har infört KÖPSTOPP under november och hittills har det gått bra. Det innebär att onödiga ting, så som den här ljusstaken (kanske lite 80-tal, eller?) tex inte skall införskaffas nu. Men jag kommer att skriva upp den på min julklapps-önskelista.

För det är ett sådant onödigt ting som jag vill ha!!!!!
(foto:bluebox)


/BloggolinaFredagsmys

Som jag nämt tidigare så brukar vi numera ta en fredagsfika för att fira in helgen och för ett par veckor sedan ' fick det det bli en tårtstubbe, Wiliamstårta, förövrigt en av mina favorittårtor, från Sveas konditori här i stan.
Lite levande ljus i höstrusket så blev det en bra avslutning på veckan.

Nu önskar jag alla er en trevlig helg i rusket!!

/Bloggolina1:a snön är här...

...och då är det tradition att det firas med glögg och pepparkakor och så även i år. Fick som vanligt leta reda på någon jullik ljuslykta, damma av julskivan och värma glöggen.
Jag måste erkänna att jag tycker att det är lite mysigt att få en försmak på advent och jul (även om det inte dröjer så länge innan vi är där).

Idag fick ju även våran nya familjemedlem även se och känna av snön för fösta gången i hennes liv, det tyckte hon var väldigt spännande!!

Det känns som det var länge sedan man tog sig ett dopp i poolen!


(foto:privat)


(foto:privat)

/BloggolinaRSS 2.0