Helgen

Då var det söndagkväll igen!!

Helgen har bjudit på:
Fredagkväll: Först lite smyckestillverkning, så klar t (när jag hittat kamerasladden skall jag lägga upp dessa)! Hemma hos oss bjöds det sedan på taco tillsammans med goda vänner som var alldeles förlänge sedan vi sågs. Så nu är vi uppdaterade!! Trevligt!!

Lördag
: Man med huvudvärk, skjutsning av son till kompis + en sväng till Lager 157 (gillar den affären), fyndade så klart. Hade tänkt att jag skulle kunnat göra fler fynd på nya Stadium Outlet men åkte glatt förbi när jag såg kön som ringlade sig utanför. Får bli en annan dag.
Grannarna bjöd på taco (Tack snälla ni. Alltid lika trevligt att umgås med er!!) på kvällen och så blev det en titt på melodifestivalen trots att papporna hade svårt att slita sig från Berhard och Bianka!!

Söndag
: -förmiddag tillbringades på Ekersgatan 15 för att sedan åka till Biltema och inhandla en ny cykelhjälm till dottern. Hon blev extremt nöjd. Problem uppstod när hon ville provcykla med den. Det snöade ju hela eftermiddagen!!! Nu väntar vi  och hon på våren och cykelsäsongen!!!
Nu laddar jag om för en ny vecka och denna vecka innebär att mannen blir arbetslös. Vi håller alla tummar att det snart skall ordna sig för honom med ett nytt jobb.

/Bloggolina
Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!

Jag gillar ert garage! Är det något som smålandsvillan har hjälpt till med? =)

Vi har beställt en carport av dom, kanske de kan göra nått liknande med pulpettak?!! =) Hoppas hoppas!

2009-03-09 @ 00:39:22
URL: http://dromvillan2009.blogspot.com
Postat av: Bloggolina

Vårat garage har vi byggt själva (lösvirke). Vi gillade inte något av SV garageförslag och dessutom tyckte vi att de var för dyra!! Tyvärr så tror jag inte att de kan fixa något pulpettak, men man kan ju alltid hoppas!! Här i stan har de inte varit de smidigaste att ha att göra med.

2009-03-09 @ 08:20:51
Postat av: Maria Brengesjö

Hallå!

Vad roligt att du har en blogg! Kommer nog smyga in här ibland:) Hoppas det ordnar sig med P:s jobb.

Kram

Mia

2009-03-10 @ 21:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0